Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2020

ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Εικόνα
ΑΠΟΚΡΙΕΣ Περιμένοντας τις Απόκριες, κάναμε κατασκευές, διασκεδάσαμε με μεταμφιέσεις, χορέψαμε, τραγουδήσαμε.    ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ  Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου διοργανώσαμε το αποκριάτικο πάρτυ μας. Τα παιδιά αλλά και οι νηπιαγωγοί ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους διασκεδάσανε με χορό, τραγούδι, παιχνίδια και φυσικά με απεριόριστο φαγοπότι. Ευχαριστούμε τους γονείς για την συμμετοχή τους.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Εικόνα
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  Το Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια με τη συμμετοχή των γονέων. Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα καθημερινά παιδιά και γονείς κατασκευάζανε: - κάρτες με ταρανδάκια - ημερολόγια - χιονάνθρωποι - κηροπήγια με αποξηραμένα και  με πολλή χρυσόσκονη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Εικόνα
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ   Τη Δευτέρα 27/01/2020 πραγματοποιήσαμε την επίσκεψή μας στην Αιάντειο Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης. Τα παιδιά ενθουσιασμένα συνοδευόμενα από τις εκπαιδευτικούς και τους εθελοντές γονείς παρακολούθησαν στη βιβλιοθήκη την αφήγηση του παραμυθιού "Είναι βιβλίο" του Smith Lane. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν μία παρουσίαση με τίτλο "Πως γεννιέται ένα βιβλίο" .  Μέσα από  την δραματοποίηση και με την καθοδήγηση της βιβλιοθηκονόμου Μαρδίτσας Ζεκεντέ, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ,τα παιδιά γνώρισαν τα βήματα που ακολουθούνται για να έχουν στα χέρια τους ένα βιβλίο. Πως γεννιέται η ιδέα από τον συγγραφέα, με ποιους συνεργάζεται ο συγγραφέας, πώς γίνεται ή διανομή στα βιβλιοπωλεία και στις βιβλιοθήκες και τελικά πως φτάνει στα χέρια του αναγνώστη.