Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2020

Ευχαριστήρια επιστολή

Εικόνα
Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μου παιδιά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις ευχές που μου στείλατε για την ονομαστική μου εορτή είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω μηνυμάτων αλλά και μέσα από τις δημιουργίες σας!!!!!!!!

Ξανά μαζί

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά, χρόνια πολλά με υγεία. Μετά τις διακοπές του Πάσχα επανερχόμαστε και πάλι. Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα. Από Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 είμαστε ξανά μαζί, αλλά μένουμε ακόμα σπίτι. Είμαστε στη διάθεσή σας !!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ 3

Εικόνα
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ μέρος 3ο Συνεχίζουμε με δραστηριότητες :   γραφής  ζωγραφικής κατασκευών

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 2

Εικόνα
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ μέρος 2ο Συνεχίζουμε με τις δημιουργίες των παιδιών μας που "ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ". Η ανταπόκρισή σας , αγαπημένα μας παιδιά, είναι μεγάλη.  Με πολύ μεράκι και καλή διάθεση μπορείτε να κάνετε καταπληκτικά πράγματα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!!!!

ΕΥΧΕΣ

Εικόνα
Σας ευχόμαστε από καρδιάς το Άγιο Φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ζωές όλων μας και να γεννήσει στις ψυχές μας αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη. Καλό Πάσχα!!!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 1

Εικόνα
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ μέρος1ο Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μερικές δημιουργίες από τα χεράκια των μικρών μας μαθητών που αυτό τον καιρό "ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ". Μπράβο σας παιδάκια!!! Είμαστε πολύ περήφανες για εσάς!!!                                     (συνεχίζεται....)